Aanbod

Artikelen voor je site of blog

Heb je een blog of site? Dan is dit toch het visitekaartje van jouw bedrijf. Dit visitekaartje moet dan natuurlijk wel duidelijk en actueel zijn. Zelf geen inspiratie? GeWILde teksten schrijft jouw artikelen! Eénmalig of bijvoorbeeld iedere week.

Lever jezelf de nodige informatie aan, dan zal de prijs afhangen van het aantal woorden. Je bepaalt uiteraard zelf welke lengte je prefereert. Wil je een tekst over een onderwerp, waarbij ik zelf op zoek ga naar informatie, dan zal de prijsstelling per uur zijn.

Natuurlijk gebeurt alles in nauw overleg.

Neem een blogabonnement!

Wat ik kan aanbieden is het met regelmaat schrijven van blogs. Inspirerende blogs waardoor je jouw lezers een reden geeft om regelmatig even te komen kijken op de site en daarmee krijg je de kans om deze klant aan jou te binden. Blogs over onderwerpen door jou gekozen, waardoor de klant begrijpt dat je professioneel bezig bent/veel van het onderwerp af weet. Naast deze service naar de klant toe, dient dit bloggen nog een zaak: je eigen belang! Je bent namelijk nog beter vindbaar als je met een vaste regelmaat een nieuwe blog publiceert op jouw site. En, zoals je wel zult begrijpen, is beter vindbaar zijn van groot belang voor jouw zaak!

De prijs per artikel is bij een blogabonnement lager dan bij een los artikel.

Neem gewoon vrijblijvend contact op!

Het opzetten van een goed werkend contentplan kan ingewikkeld zijn. Terwijl contentmarketing tegenwoordig niet meer weg te denken is en voor veel bedrijven ook simpelweg noodzakelijk. Hulp nodig? Ik sta voor je klaar! Ik kan helpen bij het opstellen van je contentkalender, de geschreven content voor je verzorgen en voor de overige contentvormen op zoek gaan naar aanbieders. Indien gewenst kan ik de content ook op de juiste tijd en plek plaatsen!

SEO teksten

Productbeschrijvingen, reclameteksten, nieuwsbrieven of andere teksten voor en over jouw bedrijf nodig?  Uiteraard mogelijk. Vanzelfsprekend met oog voor SEO!

Storytelling

Mensen worden geraakt door verhalen. Jouw persoonlijke verhaal of bijvoorbeeld het verhaal over het ontstaan van jouw product of bedrijf, kan mensen sympathie laten voelen voor jouw werkzaamheden/product. En daarmee kunnen je verkopen uiteraard stijgen. Wil jij ook weten hoe of welk verhaal je kunt inzetten? Wil je hieromtrent een hele campagne opzetten? Ik denk en schrijf graag met je mee.

Brochures

Een informatieve brochure nodig (kan zowel online als offline zijn) of juist een wervende tekst om mee te flyeren? Neem contact met me op en het tekstgedeelte komt goed!

Krantenartikelen

Een artikel dat geplaatst moet worden in een krant, vraagt meestal om een andere benadering dan een internet tekst. Ik heb ervaring met nieuwsartikelen of het schrijven van pr-materiaal voor diverse nieuwsitems.

Clubblad of nieuwsbrief

Of het nu voor de leden van een vereniging of stichting is of voor potentiële klanten: nieuwsbrieven (of clubbladen) verwachten wel dat ze gevuld worden ;-). Geen tijd of inspiratie? Ik kan dit voor u (deels) overnemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Linkbuilding

Je wilt meer bezoekers op jouw site en dus graag zo hoog mogelijk scoren bij zoekmachines? Zorgen voor inkomende links is daarbij een grote kracht. Een link wordt een beetje gezien als een stem op jouw blog, dus gaan we zorgen dat we de verkiezingen winnen! Ik kan je hierbij helpen! Meer info? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Persoonlijke gedichten en verhalen

Niet alleen met Sinterklaas is een persoonlijk gedicht leuk. Ook bij bruiloften of andere feesten kunnen gedichten een mooie of leuke aanvulling zijn bij een cadeau of voor een voordracht. Zelf geen dichter? Ik wél! Ben je op zoek naar leuke speurtochten op maat geschreven? Een spannend verhaal voor bij een kampvuur of misschien wel een poppenkastvoorstelling? Voor al jouw ‘feestverhalen op maat’ zal ik met passie schrijven! Door mijn schrijfervaring en veel ervaring met kinderen gaat dat helemaal goed komen! Overigens kan je meer inspiratie voor/over kinderen vinden op mijn andere site: voorjongensmoeders.nl

Research

Ben je op zoek naar informatie over een onderwerp voor bijvoorbeeld een boek of een presentatie? Ik help graag en zal de informatie netjes voor je uitschrijven…Voor de goede orde: ik schrijf géén scripties! Dat zal je echt zelf moeten doen 😉

Sinds 2024 heeft geWilde teksten zich uitgebreid… Naast tekstbureau is het nu ook een online uitgeverij van (online) magazines. Dit zijn:

Natuurlijk is er de mogelijkheid om hierop te adverteren of op een andere manier met mij samen te werken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.