Lettertjes tot verhalen laten worden, een passie die ik al heb sinds ik schrijven kan. Als kind het liefst achter die oude typemachine van mijn vader. Later vooral met pen en papier. Op de middelbare school had ik het geluk een vriendin te hebben met dezelfde liefde voor schrijven. Dus schreven we stiekem verhalen onder de les, die we in de pauze van elkaar lazen. Een opstel schrijven was voor mij dan ook helemaal geen ramp, ik smulde ervan!

 

Redactiewerk bij verschillende verenigingen en de school van mijn jongens volgden later. Zorgen voor leuke artikelen voor in de clubbladen én de plaatselijke media, bijvoorbeeld. Maar ook voor de jongeren in de krant van de CBTB (Christelijke Boeren- en Tuindersbond), in mijn jonge jaren.

 

Na mijn werkcarrière op hele andere vlakken uitgeleefd te hebben, ben ik terug bij wat ik het liefste doe: schrijven! Nadat ik via tekstbureaus ben gaan schrijven, begon het te kriebelen om zelf een tekstbureau te beginnen. Om zelf contact te hebben met de klanten en zo een veel beter product neer te kunnen zetten. De uitdaging om niet alleen voor internet te schrijven, maar ook voor offline producten en daarbij ook om niet alleen zakelijk maar ook creatief te kunnen schrijven.

 

Sinds 2017 mag ik mezelf nu als ZZP’er zien en ben ik naast copywriter ook gewoon een schrijfster van teksten… Met andere woorden: of je nu op zoek bent naar een tekst als reclamemiddel of juist naar een mooie tekst waarbij het echt om informatieoverdracht gaat of misschien zelfs wel naar een fictief verhaal voor een feestje? Het kan bij mij!

Naast een opleiding tot copywriter heb ik mezelf inmiddels verder bekwaamd in dit vakgebied door het volgen van HBO-modules, die ik ook glansrijk heb behaald.

  • HBO Storytelling
  • HBO Contentmarketing

Naast tekstbureau is geWILde teksten nu ook een online uitgeverij en schrijf ik over die onderwerpen die mij persoonlijk raken. De sites hoop ik uiteindelijk echt als magazines te maken, waarbij er naast info ook interviews en leuke acties voorbij gaan komen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.