Waarom Linkbuilding?

Iedere link is een stem op jouw site

Jouw site doet mee aan een verkiezing en iedere stem geldt. Hoe meer stemmen jij hebt, hoe meer kans je maakt om te winnen… Anders gezegd: wil je bovenin de zoekresultaten te zien zijn, dan zal Google jouw site moeten waarderen. Eén meetpunt hierin is hoe jouw site gewaardeerd wordt door anderen. Google ziet een link naar jouw site als een bevestiging dat je site ook echt iets te vertellen heeft. Je zou dus kunnen zeggen dat hoe meer links je hebt, hoe meer stemmen je site eigenlijk krijgt.

Het leuke hieraan is dat je niet afhankelijk bent van anderen, want jij kunt dit ook zelf doen door teksten op andere sites te plaatsen met een link naar jouw site. En die linkbuildingteksten kan je zelf schrijven, maar ook laten schrijven. Dor mij, uiteraard ;-).

Ik schrijf de teksten voor je en kan ze eventueel ook op sites plaatsen. Er zijn sites die er goud geld voor vragen, maar met een beetje zoeken zijn er ook wel degelijk goedkopere en zelfs gratis opties. Opties die wel degelijk er toe doen! Meer weten? Ik vertel je er met plezier meer over. Dus mail of bel me en we hebben het erover. Uiteraard geheel vrijblijvend.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.