Artikelen schrijven als promotie voor je site

Hoe promoot je je site?

Nu kan je nog zo’n mooie site hebben, als er niemand komt kijken bij je, heb je toch echt niets aan al dat moois waar je uren en uren op hebt zitten zweten. Maar hoe promoot je nu jouw site of een specifieke pagina? Dat kan natuurlijk op meerdere manieren.

Artikelen plaatsen

Schrijf artikelen op andere sites met een link naar jouw site of dus een bepaalde pagina van jouw site. Er zijn veel sites die je hiervoor mag benaderen, veelal tegen betaling. Met een beetje zoeken kom je ook op gratis mogelijkheden. Soms wordt er een backlink gevraagd, maar het kan ook zomaar zo zijn dat je heel eenvoudig een stukje kunt inleveren. Een gratis artikel plaatsen kan bijvoorbeeld op pro-blogger. Eveneens vindt Google dit erg leuk! SEO-technisch gezien dus zeker een goed idee.

Reageer op social media of plaats reacties

Vaak kan je op forums en social media reageren op stukjes van anderen, waarbij je jouw website met een link kan laten plaatsen bij je naam! Af en toe even een uurtje rondsurfen en op dingen reageren is een makkelijke manier om je website te promoten en is nog gratis ook!

Strooi het rond!

Vergeet ook de offline mogelijkheden niet. Strooi grif rond met je visitekaartje! Uiteraard met vermelding van je website.

Vermeld altijd je webadres

Wat je ook doet, of het nu praten is met iemand, ergens een advertentie plaatst of op internet zelf iets doet, vermeld echt altijd je webadres.

(Eerder gepubliceerd op mijn oude site)

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.