De Dichtpiet

Heb je een gedicht nodig voor pakjesavond of met kerst? Voor de één geen probleem. Voor de ander een ramp. Maar geen paniek want bij ons werkt ook de Dichtpiet! En ook het elfje van de kerstman trouwens…

Gedicht laten maken

Je kunt bij geWILde teksten ook terecht voor gedichten. Voor je geliefde, bijzondere aangelegenheden als een trouwerij of een jubileum, maar dus ook voor de bekende Sinterklaasgedichten. Een gedicht kan je vast zo van internet afplukken. Maar niet één die speciaal wordt geschreven voor de ontvanger van het cadeau! Een persoonlijk Sinterklaasgedicht laten maken is simpel.

  1. Je mailt naar wil@gewildeteksten.nl of je gaat naar gedichtenmaker.jouwweb.nl en vult daar het formulier in.
  2. Je vertelt voor wie het gedicht is met wat bijzonderheden over deze persoon. Zoals hobby’s of grappige dingen die gebeurd zijn. En wat de persoon hebben wil. Wat krijgt hij of zij? Maak je een surprise, dan is het ook leuk om daar in het gedicht naar te kunnen verwijzen.
  3. Ik ga aan de slag en stuur jou binnen 2 werkdagen het gedicht toe. Mocht het heel druk zijn, dan neem ik contact met je op.
  4. Ik stuur ook de factuur mee. Deze graag betalen binnen 2 weken. Ben je niet tevreden dan meld je dit binnen een dag en dan zal ik het gedicht voor je veranderen.
  5. Het gedicht kost 5 euro. Voor een extra lang gedicht vraag ik 7 euro (meer dan 16 regels).

Snel een mooi sinterklaasgedicht

Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Mail mij via wil@gewildeteksten.nl of ga dus naar gedichtenmaker.jouwweb.nl.

Of een kerstgedicht

Natuurlijk werkt het voor een kerstgedicht identiek. Of voor welk ander feest dan ook!

Kerstgedicht

Afbeeldingen: Pixabay

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.